19 juni 2011

LegolandFör några helger sedan (3-6 juni) hade vi en liten minisemester på Legoland. 160 mil tur och retur med bil gick faktiskt riktigt bra. Vi hade laddat upp med dvd-filmer, böcker, Kalle- och Bamsetidningar, sagor på cd och bra musik. Och så lite fika och godis förstås.

Vi tillbringade två heldagar (kl 10-20) på Legoland i strålande solsken. Det var två toppendagar mycket uppskattade av både barnen och oss vuxna. Svårt att säga vad som var roligast, allt var roligast! Men måste vi välja något blev nog favoriten The Temple. Man åker i en bil och skjuter med laserpistol på olika mål och får poäng. Och den gamla klassiska legobåten man styr själv i en kanal blev också en av favoriterna.

Lika svårt som att säga vad som var roligast, lika svårt är det att välja ut några foton av alla de 550 stycken jag tog dessa två dagar! Men här kommer två nöjda barn och två andra foton jag gillar.


2 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Legoland var som sagt ett toppenställe för både barn och vuxna! Barnen pratar om det då och då. Fina kort du tagit! Jag tyckte modellerna av husen var så fina. Såg du att även Göta kanal var med?

Kram Helena

Emmas Andra Bullar sa...

Vad mysigt!
Vi måste nog försöka ta en tur dit nästa sommar! A är sugen på det!
Kram Emma