25 mars 2012

"Sommartider hej hej!"

Vilken underbar lördag vi hade igår. Hela familjen var ute i trädgården hela dagen. Det var som en sommardag! Jag stod i kortärmat och klippte ner & planterade om pelargoner, J beskar fruktträden och barnen varvade lek med att hjälpa till. Nu står det 19 fina pelargonkrukor i uterummet och väntar på att få komma igång och växa så det knakar!

När jag stod där med fingrarna i jorden slog det mig. Lyckostar de som får jobba med blommor och trädgård i en kombination med fotografering! Så har någon ett sånt jobb ledigt är det bara att maila mig!! ;)


Nu hoppas vi på en lika fin dag som igår. Tycks dock blåsa lite mer idag. Just det, så måste fotoläxa göras klar. Den handlar om panorering och var inte så lätt som jag först trodde. Men det får bli ett annat inlägg om det.

Ni har väl kommit ihåg klockan? På våren tar vi fram utemöblerna och då ska klockan flyttas fram. Lätt att komma i håg! ;) Skön söndag på er!3 kommentarer:

Ninnie sa...

Vilka härliga vårbilder! Jag ska ägna min dag åt lite trädgårdsarbete idag med! Eller om jag ska slappa lite i solstolen på altanen istället.....

Irén T. A. Færevaag sa...

Så flink du er! Det kommer til å bli kjempefint :-)

Sjarmerende krukker og flotte bilder!

Panorering...auau... Ikke enkelt, men SÅ gøy når en får det til! Øvelse gjør mester :-)

Ha en superduper dag og uke!

Åke Blomqvist sa...

Sommartider hej, hej ska jag ladda spelaren med på första premiärturen i sommar in till stora staden... som jag också skrev för ett par veckor sedan. Jag kan inte mycket om blommor, men fota dem kan jag ;) Tussilago vart det i helgen och såg en knopp av blåsippa igår. Härliga bilder och nu står sommaren på glänt :) Min sambo har plantor lite varstans i huset... de ska nog förmodligen ut i växthuset...