23 april 2012

Fotokursläxor

Jag har ju glömt berätta hur det gick med senaste fotoläxan "porträtt i miljö". Bilderna på min äldste son vid skateboardrampen, om ni kommer ihåg. För er som vill se bilderna igen hittar ni det inlägget här. Jodå, det blev mer än godkänt! Bild nr 1 blev lärarens favorit och bild nr 2 blev mina kurskamraters favorit. Kul!

Förra måndagen på kursen hade vi besök av en gatufotograf som visade och berättade om sina bilder. Han delade med sig av tips och idéer. Kul att få lite ny inspiration. Den typen av bilder har jag inte vågat mig på ännu. Är nog inte riktigt min grej. Känns lite jobbigt att smyga runt och ta kort på folk man inte känner. Men det är väl en vana kanske. Många fina bilder hade han i alla fall.

Idag måndag har vi inlämning av ett uppdrag vi fått av Medborgarskolan. Vi kursdeltagare ska ha med oss fem foton var på dörrar som vi sedan ska sätta ihop till ett bildspel. Detta bildspel ska Medborgarskolan visa på sin Facebook-sida. Nu har jag velat klart och bestämt att det får bli dessa fem som blir mitt bidrag! Vad tror ni om det? Helt oplanerat ser jag nu att det blev mycket rött och brunt!

3 kommentarer:

Rajson sa...

Tycker att du har fått till en suverän serie dörrar. Att färgen hänger ihop är ju bara bra då de är så olika för övrigt!
vad sugen jag blir på att gå på fotokurs!

Ninni sa...

Åh vad roligt det låter med fotokurs! Kul idé med ett bildspel av dörrar. Du har hittat fantastiskt fina, slitna dörrar av olika modeller.Bra gjort!
Må så gott!
Ninni

karita sa...

Vackert bildspel, snygga färger och så olika dörrar.
/karita