25 juni 2012

Rapport från byggdammets mecka :)

Har länge varit nyfiken på hur utrymmet under trappan ser ut. Nyfikenheten blev för stor, så vi har utökat renoveringsområdet lite. Utrymmet ska vitmålas och läggas ett riktigt golv i. Redan nu känner man att det ger mycket mera rymd åt passagen från "finhallen" in till vardagsrummet. Barnen har redan paxat den nya vrån till myshörna! I själva vardagsrummet dras för tillfället ny el.
SEMESTER. Var är sommaren? Känns mer som första dagen på höstlovet än som första dagen på sommarsemestern. 11 grader och ösregn! Men det är bara att gilla läget och hoppas på bättre väder. Finns ju mycket att pyssla med inne också och det finns ju badhus att bada i. Men inte hela semestern.... Man behöver få lite sol på sin bleka kropp också! :)5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Jag kan tänka mig att barnen gillar utrymmet under trappan :)
Hoppas att solen hittar till er snart. Så kort sommar som vi ändå har vill man ju verkligen får lite sol och värme när den är här.
Kram Kicki

Anonym sa...

Det blir ett mysigt utrymme för killarna! Hoppas att SMHI får rätt att redan i morgon drar detta trista regn österut. Vi lever på hoppet!
Kramar m&m

Mimmi sa...

Perfekt som myshörna! :) Jobbar 2 v till o ber om sol!! Vill ju ut i naturen o testa nya objektivet lite mer. :)

vitadrömmarobusigabarn sa...

Kommer att bli så fint
Ja hoppas verkligen på bättre väder
Har semester om två veckor!
Ha det fint kram Tina

em sa...

Åh utrymmen under trappor är som gjort för barn! massa soliga kramar