2 november 2012

Fototorka

Men i Svartån forsar vattnet på. Färgerna har försvunnit, det mesta är bara brunt eller grått. Det blir knappt ljust på dagarna när solen gömmer sig bakom molnen. Hittar inga fina objekt att fota. Nämen så trist jag låter! Det här ska ju vara en fotoblogg a la feel good. Ser fram emot rimfrost, solstrålar, snö och istappar.... Happy Friday!

5 kommentarer:

havdronninga sa...

Hei! Huff ja, det er sånn vi føler det av og til. Serlig når det bare er triste farger rundt oss ute. Da gledre vi oss til barfrosten kommer så vi kan ut å ta bilder. Men det går jo an å ta bilder av ting inne. Ha en fin fredag, håper du finner litt farge, klem

SoF sa...

Du är inte ensam...

Det är en tuff tid för oss "fotografer" nu. Dessutom regnar det i stort sett varje dag - och då har kameran utegångsförbud. ;)

Ha det gott Lotta!

Fint o Fult sa...

Ja, det är lite grått nu och med tanke på hur mycket mys det är hela december och hur fort den månaden går så är det ju orättvis att man inte kan få lite sånt i november också...men man får väl tjuvstarta lite nu...
Din bild är ju fantastiskt fin så jag tror du fixar november galant :)
Och angående de där ekollonen så kika under en ek efter de som redan spruckit upp lite och börjat gro ( annars får du lägga dem på ett fat i vatten inne i fönstret tills de börjat få en grodd) och sen sätter du dem på en flaska men var noga att de når vattnet annars torkar de ut. Jag hade en liten fin ek med vackra blad i fönstret här inne i över ett år innan jag planterade ut den i somras :)
Ha en finfin helg, kram Monica

Rajson sa...

Det är inte lätt men motiven finns där om man bara dyker ner djupt! Med ett macro objektiv finns det alltid motiv!
Men visst är det mkt enklare när det finns lite färg ,framför allt ljus!
Gillar din bild, så typiskt november!
Trevlig helg!

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Det grå och bruna är väldigt vackert oxå...forsen är helt underbar..den ser så mjuk ut på ngt vis !!

En fin helg till dej..kraaam