4 december 2012

Burrr!

Vilken vinter det blev på en gång! Lite väl kallt med ända ner mot -18 grader. Men jag föredrar det framför slask. Det är så fint med den vita gnistrande snön i månskenet på kvällarna. Och på dagen glittrar det i luften när solstrålarna träffar snökristaller som singlar ner från träden. Som vackraste julkorten.

På tal om kallt måste jag visa en riktig goding ur vimlet från julmarknaden jag var på i söndags. Hundens matte stod och sålde julkransar. Förutom filtar hade hunden på sig en stickad tröja med batman på ryggen! Men lite kallt blev det nog till slut trots tröja och filtar.
Ikväll blir det julbord med jobbet.8 kommentarer:

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Vilken goding..men det ser allt lite kallt ut !!
Hoppas julmaten smakade gott.

Kramar

Lotta sa...

Vilken härlig bild och vilken omtänksam matte. Vi har -12 grader och då är det inte kul att ta ut vår lilla valp, 8v, så det blir en och annan pöl på golvet :-)

Unknown sa...

Den ser aningen frusen ut...
Söt bild och bra fångat av dig :)

Irén T. A. Færevaag sa...

Næmmen, så søt en liten vofs! Men stakkar, den ser ikke ut til å like seg i kulden...

Må si meg enig med deg, heller vintervakkert vær med snø og kulde enn vått og grått. Her har vi fått mye snø og temperaturen er ca minus 17.

Var ute på tur med Balder sent i går kveld: Stjerneklart og måneskinn som fikk snøen til å glitre som et stjerneteppe... Praktfullt!

KOs deg på julebord! :-)

SoF sa...

Lovely!!

Uppmärksamt och fint fångat Lotta.

Camilla Alvén sa...

Så sött!!!
Ha det så kul på julbordet
Kram

Blueberry sa...

Hello, my friend!
Sorry for not answering you earlier:(
I'm glad you like my deer;)
I would really love to send them to you, but first, I have never received money from abroad before and don't know how to do it most efficiently since PayPal for example doesn't work in my country:( Second, I don't know how much it will cost to send a package to Sweden (though it must not cost a lot since these deer are pretty light, around 0,2kg:).
Let me find out these questions first and I'll let you know about them;)
many greetings,
Ira

Anonym sa...

Vilken sötis ja burrrr vad det är kallt kram Sofia