8 december 2013

Andra adventRedan andra advent. Äntligen har det kommit lite snö som gnistrar så fint i solen. Barnen älskar att vara ute och gräva i snöhögarna vi skottat ihop. Än är högarna lite för små för att kunna göra riktiga grottor i. Så vi lägger in en beställning på lite mera snö här!

På tal om grottor. Vad tycker ni om årets julkalender? Första avsnittet tyckte vi var tråkigt. Men efter andra eller tredje avsnittet har vi ändrat uppfattning. Nu ser vi fram emot när vi får bänka oss framför tv:n och skratta lite. En mysig och rolig kvällsstund tillsammans.

♥ Trevlig andra advent till er alla! ♥ 


5 kommentarer:

Lotta sa...

Tiden går onekligen fort...vilken fin advents stake du har. Här blir det just nu mörkare och mörkare efter en urfin soluppgång så nu är snön på ingång....Ha en mysig söndag!
/Lotta, glömde säga att jag ska baka dina dumlekakor, de verkar supersmarriga!

Rajson sa...

Jag misstänker att även ni börjar få snö idag. Här vräker det ner sen några timmar tillbaka.
Även om jag inte har några yngre barn så kikar jag på adventskalendern. Verkar lite småtrevligt så jag kan förstå att det är populärt där hos dig!
Fint pyntat!

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Mera snö...jaa tack..det går inte att få för mycket av den varan !
Här har vi byggt snökoja och åkt skidor idag !

Kraaaam

LOPPISLIV sa...

JAg har helt missat årets julkalender, alla säger den är så mysig :-))

Fin ljustake!! Ha en toppenfin start på nya veckan!
Kraaaam Paula

Anneli - A'la Foto sa...

Vilken fin bild på din fina adventsljusstake! Men varför heter den Ernst? Det får mig att tänka på han gubben i grått hår som gör massor julprogram på tv...han ger mig lite rysningar så jag gillar inte honom så jag stör mig lite på namnet då! ;O) Men i övrigt superfin!