24 juli 2014

Ett mackkast
Ett kasta-macka-kast från hamnen där pärlan, vårt sommarkrypin ligger, ligger också en badplats. Där har vi badat flitigt denna sommar. Finns det något bättre än uppfriskande morgondopp innan stranden fylls med folk och svalkande kvällsdopp när samma badgäster åkt hem. Det skulle väl i så fall vara att ta båten ut till en alldeles egen strand. Vi har gjort både och denna sommar. Dock inga långturer med båten.

Men det är en ganska behaglig lunk att gå från båtbryggan, till badbryggan och vidare till campingens glasskiosk (ute på sjön finns ju inga glasskiosker!). Blandat med bokläsande, minigolf, krocket och kubb, besök av vänner, gräva efter mask och fiska, sparka boll, kasta gris, grilla, göra loppisturer, spela sällskapsspel tills det blir så mörkt att man knappt ser sin plupp, bara vara.... Och det bästa av allt, att umgås med de finast utan en massa tider att passa.

Dax för veckans bästa dag imorgon, fredag. Var ett tag sedan sist. För när man har semester är ju alla dagar veckans bästa dag! Happy helg på er alla! ♥


1 kommentar:

HWIT BLOGG sa...

Åh det låter som en skön "lunk" du kommit in i...sommar, sol och att ta dagen som den kommer, precis som lediga somriga dagar ska vara!
Jättefina bilder också Lotta...
Sommarkram,
Titti