Philadelphiaglass
130 g philadelphiaost
2 dl socker
3 dl vispgrädde
1½ tsk vaniljsocker
3 äggulor
4 digestivekex
2 dl socker
3 dl vispgrädde
1½ tsk vaniljsocker
3 äggulor
4 digestivekex
Blanda ost, socker och vaniljsocker.
Vispa grädden.
Rör ner äggulorna, en i taget, i ostmassan och bland med grädden.
Bred ut smeten i en rund form, ca 25 cm i diameter.
Smula kexen och strö över.
Frys i minst 4 timmar.
Vispa grädden.
Rör ner äggulorna, en i taget, i ostmassan och bland med grädden.
Bred ut smeten i en rund form, ca 25 cm i diameter.
Smula kexen och strö över.
Frys i minst 4 timmar.
Ta fram 5-10 minuter innan servering.
Garnera med färska eller frysta bär.
Garnera med färska eller frysta bär.
Ät och njut!
4 kommentarer:
Tack för tipset ja härligt med värme hoppas den återkommer snabbt : ) hörde att den skulle försvinna under helgen : ( kram Sofia
Mmm det låter underbart gott! Måste prova snart!! Kram!
Mmmm philadelphia tårtan är en favorit här hemma, såååå himla god!!!
Charmig cykel som står där mot trädet i tidigare inlägg. Ha det gott i sommarvärmen.
Kraaaam Paula
Låter smaskens:)
Måste provas.
Fint fotoarbete du gjort-charmigt o proffsigt.
Ha det fint
Kram Tina
Skicka en kommentar