13 maj 2012

Trädgårdsrunda

Fastnade med kameran ute i vår trädgård. Det är så roligt. Och man mår så bra. Jag skulle kunna åka runt och fota och föreviga människors trädgårdar dagarna i enda! Trädgårdsfotograf.... men det är väl ingenting man blir speciellt förmögen på. Inget man ens kan leva på. Det är ett fåtal förunnat och då är de riktiga proffs. Dit är vägen lång.... Kanske någon som behöver en hobbyfotograf till ett reportage? Nåja, drömma och njuta ute i trädgården med kameran kostar ingenting!


6 kommentarer:

Ninnie sa...

Å, så fina bilder från din trädgård! Speciellt gillar jag löjnantshjärta, så söt! Jag hade en sån i vårt gamla hus trädgård. Här i vårt nya hus har jag ännu inte mer än två rabatter, men mer kommer det att bli så småningom. Och löjnanshjärta måste jag ha igen!

Anonym sa...

Underbara bilder som alltid hos dig Lotta. Älskar våren en sådan förväntan (sommaren) och friskhet i luften : ) kram Sofia nyss hemkommen från en underbar helg i Karlskrona skärgård

Rajson sa...

Föstår precis din känsla att få njuta i trädården med kameran.
Älskar att hitta nya vinklar när ljuset är som finast. Favvotiden är mellan18 och 20 då det är skön kvällssol .
Snyggt jobbat!

Irén T. A. Færevaag sa...

Merker godt at en blir ekstra våken for detaljer når en driver med fotografering. Kanskje spesielt i hagene. Flotte bilder av vakre blomster :-)

Jeg må vente med fotografering til jeg får nytt kamerahus i posten. Det "gamle" røk i helgen på fotovandring dessverre. Kjenner fotoabstinensene har meldt seg allerede... :-D

God uke!

Anonym sa...

Bilden med löjtnantshjärta är så himla fin! Superbild!
Gunnel i Finland

jannica sa...

altså helt underbara bilder! du e faktiskt jätte bra på att ta bilder på vad som helst :)