16 mars 2013

Snart är det dags....

....att börja pyssla om pelargonerna. Klippa ner dem och fylla på jord. Över vintern står de i ett frostfritt rum i uthuset. I samband med att jag vårstädar dem vill jag kunna ställa ut dem i vårt inglasade uterum som får agera växthus en tid. Men först måste det bli lite varmare för uterummet är inte uppvärmt. Förra året planterade jag om perlargonerna den 24 mars. En riktigt varm härlig vårdag var det då.
3 kommentarer:

Rajson sa...

Mina står i det uppvärmda uterummet hela vintern. Men nu är det som sagt dags för omplantering och nerklippning!
Tack föratt du påminde mig!
Ja nu är man tillbaka från paradiset.kikar på slalom från Schweiz,Orten där de åker är bara några mil över bergen från Davos.Arosa som vi besökte de första dagarna ska byggas ihop med Lenzerheide med en lång linbana nästa säsong!
Arosa var en positiv upplevelse. Lite mindre,vackert,fina backar med en snabb kabin upp till 2700m som tom min höjdrädda make fixade.
Bodde på ett trevligt familjehotell.Tack och lov har det blivit lite mer prisvärt att åka till S. Jag tror att priserna är ung som i Åre.Mycket pengar men du får väldigt mycket mer skidåkning för pengarna!
Lilla dottern flög från Sthl för 1600 tor med skidor.Det är väl knappt att du tar dig till Åre för de pengarna?
Hoppas benen höll för skridsko åkning.En gång i tiden älskade jag det!

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Vårt uterum har inte heller fått upp ngn värme...men det kommer. Va härligt att få dra igång pellisarna, jag har bara inne pellisar o dom är redan nedklippta.

Kram på dej.

Carina sa...

Vad långt du kommit! Men jag får väl vara glad att jag åtminstone har satt pelargonsticklingarna i vatten.....
Ha det great!