14 mars 2013

Vid Hjälmarens strand

Vintern vill inte riktigt släppa sitt grepp ännu.... Båtturer, bad och solvarm sand mellan tårna känns väldigt avlägset just nu när termometern visar en massa minusgrader. Vi får helt enkelt njuta av vintern lite till :)
8 kommentarer:

Jannica sa...

hejssan

Här i Finland så har vi idag nu på morgonen igen -20 grader, vilket känns helt jätte orättvist med anke på att det är nu ren mars; vårmånad, och snön vill inte smälta bort.
Men hoppas våren nu bara skulle kunna komma, saknar den och sommaren :)Hoppas ni har det bättre väder där :)

H: Jannica

Jennys gömma sa...

Ja, den som väntar på något gott... Solen skiner iaf här i Småland idag. Ger lite hopp om livet! :)

Ha en bra torsdag!
kram Jenny

Irén T. A. Færevaag sa...

Heisann, Lotta!

Her heller vil ikke vinteren slippe taket. Nesten litt uvanlig på vestkysten av Norge... Men det er nydelig vær, kaldt, tørt og fint. Kan ikke klage likevel :-)

Fine bilder, spesielt av bjørkestammene!

Hilsen Irén

SoF sa...

Du fotar så f i n t Lotta! :)

Fröken Grön sa...

Jag har svårt att njuta av vintern. Är otålig och vill att det ska vara vår NU, omedelbart och bums!
Önskar dig en fin start på helgen som kommer!
/Anna-Karin

Carina sa...

Vem vet, det kanske är tur att vintern håller oss i sitt grepp ett tag till. Tänk på hur det var förra året i mars, då var det ju sommar!!! Och sedan kom den aldrig igen!!!

Millas Trädgård sa...

Jag känner mig snuvad på vårkonfekten. Ena dagen står man i solsken och fågelkvitter och klipper träd och buskar och nästa dag skottas det snö! Nä, fram för våren!
Roligt att titta på dina foto! Jag älskar också att fota. Har en dotter som pluggar fotografering och är min ivriga påhejjare. Mycket att lära och tänka på.
Må så gott!
Milla

Fint o Fult sa...

Ja, det där vädret hoppar verkligen fram och tillbaka, igår hade vi snökaos och idag sken vårsol och det var alldeles varmt längs husväggen...
Kram Monica