10 juni 2014

Bytt cykel mot kameraVi har världens bästa granne alla kategorier. De finns alltid till hands när man behöver en hjälpande hand. De är omtänksamma och bryr sig verkligen. En dag kom mannen i huset och ringde på och undrade om jag var intresserad även av gamla kameror. Han skulle sälja sina två första och lite tillbehör på vår kvartersloppis. Om jag var intresserad hade jag första tjing. Klart jag var! Dessa två blev mina för endast 50 kr styck. Om de funkar? Det vet jag inte. Spelar ingen roll för jag ska ha dem som prydnad.Passade även på att byta ut min gamla header när jag ändå var i farten.
Har haft svårt att skiljas från min gamla trädgårdscykel.
Men en gammal kamera är en värdig ersättare, eller hur?!!


8 kommentarer:

Anonym sa...

underbara bilder Lotta fin header : ) kram Sofia

millandante sa...

Underbart!!

Mina fotostunder sa...

Så fin den är!

*Manja* sa...

Sehr, sehr schön!
Lieben Gruß,*Manja*

Rajson sa...

Kul med lite "leksaker". De är vackra och snyggt fångat av dig!

a kitchen in the country sa...

Vilka skönheter! Jag förstår att du slog till direkt och inte gör det något om de inte fungerar för de är otroligt vackra bara att titta på.

Jättefin ny header! Känns väldigt mycket som du Lotta.

Ta hand om dig!

Kram

Ps. Och visst är det jag. ;)

Carina sa...

Såg ju dessa underbara bilder i ett annat forum, och jag säger nu som då...så snygga....och praktiska, fniss.....Ha det gott.
Kram

Josefin -Happy Days- sa...

Åh älskade gamla kameror, har två liknande dina med, så vackra- Till din fråga ang hur jag får så fint ljus i mina bilder, jag fotar ofta motljusbilder, det tycker jag ger en så härlig effekt. Jag försöker få in så mycket ljus i bilderna som möjligt o ibland redigerar jag dem i vintagetoning för en speciell känsla. :)