6 november 2014

Lutande Tornet

Som jag skrev i förra inlägget spenderades alltså höstlovet i Italien. Till största delen på Sicilien. Extra spännande för barnen som aldrig hade flugit tidigare. Vi (läs sambon) hade pusslat ihop vår resa. Bokat flygstolar, boende och hyrbil.

Vi flög till Pisa, där vi övernattade och tillbringade nästa dag innan det var dags att flyga vidare till Sicilien på kvällen. Flygplatsen i Pisa ligger på gångavstånd från centrum. Går även flygbuss om man har mycket packning att bära på.

Det Lutande Tornet var naturligtvis huvudmålet för oss i Pisa. Tornet är ett fristående klocktorn till Domkyrkan som ligger alldeles intill. Med solen gassande från en klarblå himmel strosade vi runt här i timmar och njöt. Och många foton blev det! Här kommer en bildbomb från Lutande Tornet och Domkyrkan. Som vanligt kan du klicka på bilderna om du vill se dem större.


Fortsättning följer med lite "strosa-runt" bilder från andra delar av Pisa....


4 kommentarer:

Della sa...

Kul att få se bilder från Pisa och roligt att ni fick en bra resa.

HWIT BLOGG sa...

Härligt att få se lite av Pisa! Jättefina bilder dessutom! Ja Italien är vackert och Rom, ja denna stad som är som en historisk kuliss på en gammal teater!
Tror det får en bli en resa dit snart igen...
Varm kram till dig,
Titti

Anonym sa...

Ser underbart ut, vilket härligt höstlov! Snart drar väl vintersäsongen in ; ) vet ju att ni gillar skidåkning : ) kram Sofia

Victoria sa...

Tack så mycket. Ja det var obeskrivligt lugnt & vackert.

Find Bilder. Så maffigt det ser ut att vara.