28 juli 2015

Sommartävling hos Tradera

Just nu har Tradera en sommartävling som pågår fram till 31/7. Vill du vara med och tävla hittar du reglerna här. Man kan vinna en resa för två personer till ett värde av 10.000 kr. Vart jag skulle åka om jag vann? Helt klart New York!

Dessa tre produkter har jag valt ut:
(fotona är mina egna)


1. En hängmatta i halvskuggan av vårt stora fina gamla päronträd med en bra bok vore härligt. Frågan är om jag skulle få ha den ifred för barnen och sambon? Det var då jag fick syn på denna lite lyxiga variant hos Tradera, en dubbel-hängmatta!

2. Samlar på gamla kameror och skulle vilja ha fler i min samling. Det står överst på min "letar -på-loppis-lista" den här sommaren. Här hittade jag t.ex. en på Tradera.

3. Mumin-muggar kan man aldrig få för många av. Så fint till sommarens alla fikastunder. Funkar både till saft, te och kaffe. Och de är dessutom fina att ha i vitrinskåpet eller på en hylla. Den här som går under namnet "Siesta" fastnade jag lite extra för på Tradera. Ska allt lägga ett bud!


Så, nu återstår bara att hålla tummarna....!


1 kommentar:

Min plats i solen sa...

Hej Lotta!

Jag håller tummarna för att det gick bra för dig i tävlingen och att du oavsett hur det går snart får åka till New York. :)

Tyvärr har jag inte skaffat mig instagram änunu. Är rädd att jag skulle bli too hooked så än så länge nöjer jag mig med bloggen. :)

Tack snälla rara Lotta för dina alltid lika omtänksamma och värmande ord hos mig. Kärlek till dig.♥

Ta hand om dig.

Kram Lotta