Bild från Arla.se
Pasta med strimlad biff
4 portioner
300 g pasta
300 g nötkött, t.ex lövbiff
1 gul lök
½ tsk salt
2 msk smör- & rapsolja
2 dl Arla köket crème fraiche gourmet; karljohan, timjan, citron
1 dl vatten (½ dl räcker tror jag)
1 msk oxfond
1 tsk olja med smak av tryffel
70 g babyspenat
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken. Salta och bryn köttet i 1 msk smör- & rapsolja i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa med. Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och tryffelolja. Häll det i pannan. Låt koka 2-3 min. Rör ner spenat och 1 msk smör- & rapsolja i den nykokta pastan och servera med såsen.
Smaklig måltid!
6 kommentarer:
God morgon Lotta,
detta recept låter jättegott, tror vi ska göra det till helgen när vi får gäster, enkelt och säkert snabbt att laga. Tack för tipset :-)
önskar dig en jättefin tisdag
tack, jag älskar recept som är goda och enkla som detta verkar vara. Skall jag absolut testa! Kram
Hej
Verkar supergott !
Får testa
ha det gott i vårsolen
Lena
Åh, låter jättegott! Har ett liknande snabbt, enkelt och framför allt gott!
Vi har ICA´s matkasse nu arannan veckab och är väldigt nöjda med recepten som är lagom svåra och de tar inte så lång tid att göra heller.
Kram Helena
Mat som passar mig perfekt.
Hedentorp är jätte mysigt...
Glad påsk själv
Annika
Så bra att få lite mattips.
Fina foton i förra inlägget. Jag hoppas att vi någongång får någon fotokurs här i mina trakter för det skulle jag gärna gå på.
Ha en fin fortsättning på påskveckan!
Kram Kicki
Skicka en kommentar