18 september 2014

Att bestiga fjället på cykelDen här sommaren gjorde vi en tur upp till Sälen igen. Fick mersmak från förra sommaren. Speciellt i Lindvallen är det mesta öppet och det finns mycket roligt att hitta på. Du kan t.ex. ta med dig cykeln upp i sittliften och cykla uppe på fjället. Men i år hade det regnat väldigt mycket precis innan vi åkte dit, så det var riktigt blött uppe på fjället där sittliften kommer upp.

Så istället tog vi oss bort till Östfjället mitt emot Högfjällshotellet. Där är en bit av Kungsleden handikappsanpassad och lätt för barn att cykla på. Visst, man får ta i lite när det går uppför hela vägen mot toppen. Men sen blir det ju nerför lika mycket! Och så hade vi lite draghjälp av en tipspromenad. De små benen orkade över fjället ända ner till Östfjällsstugan. Där blev det medhavd gofika vid den lilla fjällsjön.
1 kommentar:

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Så fina bilder...längtar upp till fjällen känner jag. Min man och dotter har nyligen vart uppe o gått triangeln.. en sån bara far o dotter tur. Nästa år drar vi nog hela familjen.

Joo.. det här brödet..förlåt jag har glömt att svara..brukar dubbla satsen o då blir det ca 18 st.

Go helg till dej... Kraaam